Over ons

Naughty Boyz werd opgericht in 1994, toen Joris Vergauwe besliste om van zijn hobby zijn werk te maken. Het was zijn bedoeling om dromen realiteit te doen worden.

Met 30 jaar ervaring in de Hot Rod en Kustom wereld en een goed getraind oog voor detail, slaagde Joris er snel in sommige dromen op hun weg naar de realiteit te helpen.

Juist omdat Joris' passie voor Hot Rods begonnen is als een hobby, begrijpt hij beter dan wie dan ook dat deze hobby heel erg duur kan zijn. Dat is waarschijnlijk de reden dat hij zijn prijzen zo klantvriendelijk mogelijk probeert te houden.

Maar wat doet hij precies?

Er is niet veel dat hij niet doet. Van simpelweg de stukken bestellen die u nodig heeft, tot onderhoud van uw Hot Rod of Kustom, tot het bouwen van de volledige of gedeeltelijke Hot Rod van uw dromen. Het eindigt niet eens bij auto's. Hij is even bedreven in het bouwen of aanpassen van bikes als auto's!!!

Wat kan je doen als de stukken voor je Hot Rod, Kustom of bike niet langer of heel erg moeilijk te verkrijgen zijn?

Zelfs dat is geen echt probleem. Joris is goed getraind in metaalbewerking en kan deze stukken zelf maken !!! Hiervoor heeft hij twee cursussen gedaan bij Lazze Jansson, die zijn leven gewijd heeft aan het bouwen van auto's en plaatwerk, en daar nu al meer dan negen jaar les in geeft.

Klik hier voor meer informatie over deze cursus.